top of page

fre 11 nov.

|

Teleborg

PA-dagen 2022

Arbetsmaknadsdagen för alla PA-studenter vid Linneuniversitetet i Växjö där studenterna får chans att mingla, träffa företag, ställa frågor och kolla på föreläsare - en dag att knyta kontakter och fördjupa sina kunskaper inom HR!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
PA-dagen 2022
PA-dagen 2022

Tid och plats

11 nov. 2022 08:00 – 14:00

Teleborg, Universitetsplatsen 1, 352 52 Växjö, Sverige

Om evenemanget

Den 11:e November anordnas PA-dagen av PAX som är studentföreningen för Personal & arbetsliv i Växjö. Detta är en arbetsmarknadsdag för alla HR-studenter där företag bjuds in för mingel och en inbjudan till en närmare kontakt mellan oss studenter och företag inom området. En chans att skapa nya kontakter inför framtiden, vilket uppskattas otroligt mycket av alla parter.

Dagen kommer börja med ett mingel där företagen får chans att visa upp sig och studenterna får möjlighet att utöka sitt nätverk.

Detta följs av föreläsningar där vi bjudit in HR-ansvariga från olika företag som kommer hålla föredrag, därefter bjuds det på en lunch för att sedan få chansen att lyssna på en HR-panel där vi studenter får ytterligare chans att ställa frågor till företagen.

Kvällen avslutas med en fin banket med fördrink, middag, underhållning och har som mål att avsluta denna dag på bästa sätt!

Detta är en dag som går i linje med vår utbildning och en dag som skapar minnen och möjligheter inför framtiden. Vi vill tacka våra sponsorer Linnekåren, Folkuniversitetet, Visma, Akavia, Adecco, Unionen, Arbetsrättsbyrån MBL11, HSB, Inpeople, Onepartnergroup, Vision, Experis och Akademikerförbundet SSR för att ni gör denna dagen möjlig!

Dela detta evenemang

bottom of page